Як купити плінтус підлоговий?

Як купити плінтус підлоговий?

Як купити плінтус підлоговий?


У цій статті ми розповімо ⭐ Як купити плінтус підлоговий?

Компанія Ru-Plast пропонує клієнтам плінтус. super profil – товар високої якості, за який не доведеться переплачувати. Обговоримо, чим гарний цей оздоблювальний матеріал, і розберемося, які чинники в цілому впливають на ціну і на чому заощадити при замовленні плінтуса.

Від чого залежить вартість плінтуса

Ціноутворення плінтуса залежить від:

  • компанії-виробника;
  • місця купівлі матеріалу;
  • термін служби;
  • сировини, з якої плінтус виготовляється;
  • необхідного покупцю кількості плінтусових планок та його довжини.

Аналізуючи кожен фактор, ви зрозумієте, де розумно заощадити, обираючи товар.

Для початку подумайте, наскільки важливими є довговічність, практичні якості (стійкість до вологості, міцність, гнучкість тощо), зовнішнє оформлення плінтуса і хто його встановлюватиме. Це допоможе визначитися із матеріалом виготовлення. Про особливості різних плінтусів розповімо далі.

Види плінтуса в залежності від матеріалу

Основні види плінтусів:

  • пластикові. Переваги – легкі, різноманітні за кольором, легко встановлюються, дешеві. Можуть мати порожнини для кабелів усередині. Мінуси - мало служать, вигоряють на сонці, розтріскуються від холоду;
  • дерев'яні. Екологічна альтернатива та дуже естетичний плінтус. Є ряд мінусів – дорожнеча, нестійкість до підвищеної вологості/сухості у приміщенні (може втратити форму), стає жертвою гризунів;
  • плінтус мдф. Це плита із деревних волокон, обклеєна натуральним шпоном або ПВХ плівкою-декором. Великий асортимент кольорів, текстури, розмірів. Недорога альтернатива, що поєднує гідний рівень якості, добрий термін служби та естетику;
  • металеві. Найміцніший, довговічніший і надійніший плінтус, всередину при необхідності можна сховати дроти. Ці переваги можна отримати лише за високою ціною. Розумно встановлювати у приміщеннях з агресивними умовами – перепади вологості та температур, велика прохідність людей та інтенсивне використання.
  • шпоновані. Виготовляються з кількох шарів тонкого деревного теса, які склеюються між собою. Непоганий варіант за всіма критеріями (у тому числі за ціновою доступністю), але важливо знайти продукцію, де використано безпечний для здоров'я клей.

Проаналізувавши особливості різних моделей (міцність, довговічність, зовнішній вигляд та ціну), приходимо до висновку – оптимальним для встановлення в будинку є МДФ-альтернатива.

Українські плінтуси високої якості

Чому варто зважати на товари українського виробництва? Ключове: за ту саму вартість можна замовити або український плінтус-МДФ з якісної плити та плівки ПВХ, або європейський товар з паперовою ламінацією та плитою, яка зовсім не підходить для надійного оздоблення.

Ми згадали вище продукцію ТМ super profil. Ці плінтуси чудово демонструють, чому при виборі економно та розумно (в питаннях якості) підбирати товар українського виробника:

  • компанія Супер Профіль на ринку з 2003 року, ставить якість товару на перше місце, залучає українських професіоналів та високоточне обладнання, яке не поступається рівню Європи;
  • плінтуси та ін. позиції в асортименті тестуються на предмет шлюбу та відповідності розмірам кожні 30 хвилин у процесі виготовлення. Після завершення виробництва плінтус також ретельно перевіряється;
  • МДФ-плита, що використовується для планок, екологічно чиста та безпечна для здоров'я за рахунок склеювання деревних волокон лігніном (Природний клеючий компонент дерева).

Плінтус МДФ від Супер Профіль дуже міцний, малогорючий, не втрачає форму, не набухає від вологості/зміни температур, на ньому не розселяється пліснява та грибок. При цьому він коштує в рази дешевше за дерев'яні або металеві аналоги, і тим більше – дешевше за закордонну продукцію.

Де придбати плінтус підлоговий дешевше та без втрати якості

Вибір лежить між покупкою в магазині будівельних матеріалів, у заводу-виробника або компанії-дилера.

Магазини - Найдорожчий варіант через націнку. Заводи (всупереч поширеній думці) не продають свої товари дешево: вони багато виробляють та багато реалізують, плюс виконують функцію регулятора вартості, щоб не було демпінгу на ринку.

залишається дилер. Чому вигідно піти до нього?

  • компанія-дилер закуповує плінтус у заводу великими партіями, тому отримує добрі знижки;
  • за рахунок цього вона може реалізовувати продукцію за нижчою ціною;
  • дилери часто влаштовують акції та знижки;
  • обробляють більше замовлень (ніж заводи), допомагають клієнтам вибрати товар, прораховують необхідну кількість продукції під запит, недорого доставляють продукцію.

Компанія Ru-Plast – головний дилер Київської області. У нас ви знайдете якісну та вигідну плінтуси, а також софіт, сайдинг, водостоки, оздоблювальні панелі. Без залишків та відходів проведемо підрахунок необхідного матеріалу та привеземо замовлення власним транспортом за мінімальною ціною за доставку. Якщо зайвий плінтус все ж таки залишився, візьмемо його назад протягом місяця.

Сподіваємося ми відповіли на запитання: Як купити плінтус підлоговий?